مواد لازم (برای 4 نفر):

مرغ: 600

گرم (پرسی یا قسمت ران بدون استخوان)

آب لیمو تازه: 3 قاشق غذاخوری

سیر:

6 حبه (ریز خرد شده)

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 1/2 قاشق

چای‌خوری

فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای‌خوری

نمک: به میزان لازم

روغن زیتون:

2 قاشق غذاخوری

لیمو عمانی یا لیمو شیرین: برای تزئین

سبزیجات تازه (برای تزئین): جعفری یا نعناع

طرز تهیه:

آماده‌سازی مرغ:

مرغ را به قطعات متوسط تقسیم کنید و آن را بشویید.

در یک کاسه بزرگ، آب لیمو، سیر خرد شده، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و روغن زیتون را مخلوط کنید.

مرغ را داخل این مخلوط قرار دهید و خوب بمالید تا تمام قطعات به طور یکنواخت با چاشنی آغشته شوند.

کاسه را بپوشانید و حداقل به مدت 1 ساعت (و یا بهتر است یک شب) در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم بگیرد.

کباب کردن:

بعد از اینکه مرغ طعم دید، آن را برای کباب کردن آماده کنید.

اگر از کباب‌پز استفاده می‌کنید، قطعات مرغ را روی میله‌های کباب‌پز بچینید. اگر از ماکروویو یا فر استفاده می‌کنید، مرغ را روی سینی فر بچینید.

مرغ را روی حرارت متوسط (180 درجه سانتی‌گراد) به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا کاملاً طلایی و پخته شود. هر چند دقیقه مرغ را برگردانید تا همه جوانب آن طلایی شود.

تزئین و سرو:

بعد از پخت، کباب مرغ را در ظرف سرو قرار دهید.

با لیمو عمانی یا لیمو شیرین و سبزیجات تازه مثل جعفری یا نعناع تزئین کنید.

این کباب را می‌توانید با نان لواش، برنج یا سالاد مصرف کنید.

نکات مهم:

اگر وقت کافی برای طعم‌دهی مرغ ندارید، حداقل آن را به مدت 30 دقیقه در چاشنی بگذارید.

برای طعم بهتر، می‌توانید از لیمو تازه و سیر تازه استفاده کنید.

اگر دوست دارید کباب شما تندتر باشد، مقداری فلفل قرمز یا پودر دارچین به مواد اضافه کنید.

ارزش غذایی (برای هر سهم):

کالری: 250 کالری

پروتئین: 30 گرم

چربی: 10 گرم

کربوهیدرات: 5 گرم

این دستور پخت ساده و خوشمزه است و می‌تواند به عنوان یک وعده شام یا ناهار سالم و خوشمزه برای کاربران سایت شما مناسب باشد. همچنین، می‌توانید عکس‌های زیبا از محصول نهایی برای جذابیت بیشتر اضافه کنید.


امیدوارم از این دستور خوشتان بیاید! 😊

کباب مرغ با چاشنی سیر و لیمو

پست مرتبط

هیچ پستی وجود ندارد.

~/js/swiper-bundle.min.js.map